VD

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Amlövs Fastighetsförvaltning AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter i Göteborg. Fastighetsbeståndet består av 840 lägenheter i 17 fastigheter. Bolaget har 11 anställda och en omsättning på ca 80 Mkr. Huvudkontoret ligger på Prästgårdsängen i Örgryte. Se mer på https://www.amlovs.se/

Roll och organisation

Som VD för Amlövs Fastighetsförvaltning är du en nyckelperson som tar vid för att driva förvaltning och utveckling av bolagets fastighetsbestånd vidare. Du rapporterar till styrelsen och arbetar med stor omsorg om personal, fastigheter och hyresgäster. Rollen präglas av både operativa, taktiska och strategiska frågor och ditt uppdrag är att utveckla fastigheter med fokus på långsiktig hållbarhet och kostnadseffektivitet. Personalansvaret omfattar fyra kompetenta kollegor inom uthyrning och kundansvar, fastighetsförvaltning, projektledning samt ekonomi.

Ansvar och arbetsuppgifter

• Löpande leda, organisera och utveckla verksamheten
• Resultatansvar och uppföljning av ekonomi
• Fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och förädling
• Ansvar för hyresförhandling
• Ansvar för markanvisningar och detaljplansfrågor
• Ansvar för avtal med leverantörer
• Följa upp kundnöjdheten med till exempel enkätundersökningar
• Presentation o rapportering till styrelsen
• Upphandla och samordna IT-tjänster, fastighets- och ekonomisystem

Din bakgrund, erfarenhet

Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom bygg/fastighet/ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god erfarenhet från fastighetsbranschen och gedigen kunskap inom fastighetsförvaltning och utveckling.

Du är van vid budget- och resultatansvar och har erfarenhet av att räkna på fastighetsaffärer, hyressättning, drift och underhåll samt ombyggnadsentreprenader. Du vet vad det innebär att förädla tomter och byggnader samt förvärva fastigheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av hyresförhandlingar.

Personlighet/ledarstil

Som person är du prestigelös och entreprenörsinriktad och vill utvecklas tillsammans med dina medarbetare. Som ledare är du pedagogisk, proaktiv, målfokuserad och affärsdriven. Du är socialt trygg med känsla för att ta folk i många olika situationer och bygger nätverk i sammanhang som stärker företaget.

Det här är en möjlighet att få ansvaret att vidareutveckla ett framgångsrikt bolag och med ditt ledarskap skapa arbetsglädje och nöjda hyresgäster.

Detta uppdrag har redan tillsats!