VD till fastighetsbolag i Göteborg

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Jobbmaskinen söker VD till fastighetsbolag i Göteborg i Göteborg. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Göteborg inom den kategorin.

Publicerad: 2018-05-18 // Varaktighet: Heltid

Tillbaka till lediga jobb (http://jobbmaskinen.se/lediga-tjanster/)

Om tjänsten:
Jobbmaskinens kundföretag är ett privat bolag som äger och förvaltar fastigheter i Göteborg. I beståndet finns bland annat småindustri och bostäder. Bolaget omsätter ca 500 mkroch har 10 anställda. Du kommer arbeta nära styrelsen som främst består av aktieägare. Företaget har ett stabilt fastighetsbestånd men vill på kort sikt expandera ägandet med ytterligare fastigheter.

Om dig:
Du har tidigare arbetat som VD eller högre chef på större fastighetsbolag, gärna där ägaren har varit direkt aktiv i styrelsen. På tidigare arbetsplatser har du utvecklat ett tekniskt och ekonomiskt kunnande samt ledaregenskaper som gör att du både kan drifta det dagliga och leda förändringsarbeten med avsedda resultat.

Om ansökan:
Du söker tjänsten via vår hemsida (jobbmaskinen.se – lediga jobb – klicka på tjänsten – ansök). Rekrytering sker löpande så ansök så snart som möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, och inte via mail, telefon eller brev.


Jobbmaskinen är i grundenett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar över hela södra Sverige och har egna kontor i Malmö, Helsingborg, Klippan, Höganäs, Höör och Landskrona. Jobbmaskinen levererar även tjänsten Stöd och matchning till Arbetsförmedlingen iMalmö, Helsingborg, Klippan, Höganäs, Hööroch Landskrona. Du kan läsa mer om företaget och hur vi arbetar här http://jobbmaskinen.se/stod-oc… (http://jobbmaskinen.se/stod-och-matchning/)

http://jobbmaskinen.se/bemanni… (http://jobbmaskinen.se/bemanningsforetaget-helsingborg-malmo/)

Detta uppdrag har redan tillsats!