VD till advokatbyrå, Göteborg

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Ejder Advokatbyrå erbjuder tjänster från jurister och advokater inom bland annat brottmål, familjerätt, migrationsrätt, fastighetsrätt, arbetsrätt, avtalsrätt, affärsjuridik m.m. Byrån grundades 2017 och är idag 9 personer.

Ejder Advokatbyrå förordnas återkommande som offentligt biträde av Göteborgs tingsrätt, Förvaltningsrätten i Göteborg samt av olika myndigheter. Kontoret är beläget i centrala Göteborg men våra klienter besöker oss från hela västkusten.

www.ejderadvokat.se

Ejder Advokatbyrå söker dig som vill fortsätta bygga och utveckla verksamheten i Göteborg!

Ejder Advokatbyrås resa har bara börjat och vi söker dig som vill driva den fortsatta framgångsrika utvecklingen av verksamheten genom att med fullt personal- och resultatansvar arbeta med målinriktat ledarskap och uppföljning. På Ejder Advokatbyrå står medarbetaren i fokus. Man eftersträvar en sund arbetsmiljö där man kan kombinera höga ambitioner med en balanserad arbetsbelastning. För den här rollen ligger fokus på att optimera förutsättningarna för medarbetarna att lyckas i sina roller, att skapa ett gott arbetsklimat och ett processorienterat arbetssätt. Uppdraget som extern VD innebär att bidra till fortsatt lönsam tillväxt och att tillsammans med ägarna utarbeta mål och planer för att vidareutveckla och bredda erbjudandet. I uppgifterna ingår också ansvar för kvalitet och kommunikation. Du rapporterar till de två ägarna, som också är verksamma i bolaget. Det ekonomiska ansvaret omfattar ekonomisk planering, uppföljning och rapportering. Löpande ekonomiarbete sker hos redovisningsbyrå.

Det finns stora möjligheter att vara med och påverka utvecklingen och rollen kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och skapa framtidens advokatbyrå.

Tidigare erfarenhet som VD är inte ett måste, du kan ha några år i ledande befattning som ekonomichef, operativ chef eller regionchef, med erfarenhet av att leda och utveckla kvalificerade konsulter och tjänster. Du har relevant akademisk utbildning, gedigen ekonomisk förståelse och är en tydlig och processorienterad ledare. Du trivs i verksamheter som präglas av goda värderingar och du leder mot en tydlig vision och uppsatta mål. Som person är du strukturerad och intresserad av människor och processer.

I den här rekryteringen samarbetar Ejder Advokatbyrå med ett rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan senast den 6 feb.

Detta uppdrag har redan tillsats!