Skadechef

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Vill du jobba i en nyckelroll på ett bolag med entreprenörsanda? Vill du ta det övergripande ansvaret för skadereglering i Norden? Präglas ditt ledarskap av värme, engagemang och prestigelöshet? Brinner du för kvalitet och målstyrning?

Ditt huvudansvar blir att vidareutveckla en modern, effektiv och serviceinriktad skadeavdelning som agerar både affärsmässigt och för kundens bästa. Du leder ett team med skadereglerare, arbetar aktivt med nyckeltal, utveckling av arbetsprocesser och styr avdelningen mot tydliga gemensamma mål. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbolag och av utvecklingsarbete i ledningsgrupp inom en affärsdriven och processorienterad verksamhet. Du har haft budget- och personalansvar. Vi ser gärna att du har arbetat med förändringsledning med dokumenterat gott resultat.

Du är en person som får saker gjorda och har en strategisk kapacitet kombinerad med operativ förmåga. Du är ansvarsfull och förtroendeingivande med naturliga ledaregenskaper. Du är bra på att samarbeta och kommunicera, brinner för skadereglering och inser betydelsen av en professionell attityd och inställning i kunddialogen.

AutoConcept Insurance AB levererar sedan 1999 försäkringslösningar till fordonsbranschen. Vi är idag ledande på den nordiska marknaden och erbjuder skräddarsydda försäkrings- och garantiprodukter.

AutoConcept är ett av Sveriges snabbast växande företag, vi har b la kvalificerat oss som Gasellföretag under flera år. Vi tänker fortsätta växa med kvalitet och kontroll, styrda av våra värdeord: Kundnytta, Enkelhet och Passion.

Detta uppdrag har redan tillsats!