Regionchef

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

I den här rekryteringen samarbetar Lambertsson med Awexia Executive Search, du ansöker genom deras ansökningsformulär här.

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Med sin kunskap och erfarenhet kan de hjälpa kunden med att fa? alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Bolaget ger sina kunder helt enkelt kraften och musklerna för sitt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita dem. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet och när nuvarande regionchef i Väst går vidare till en annan roll i koncernen, söker vi en efterträdare!

Om rollen

Rollen innebära många kundkontakter där du och de lokala cheferna aktivt arbetar för att skapa långsiktiga relationer och lönsamma affärer för såväl Lambertsson som våra kunder. Du kommer också bli ansvarig för att löpande utveckla marknaden och verksamheten inom regionen. Din förmåga att bygga ett starkt team lägger grunden för lönsam tillväxt.

Om dig

Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter, följer upp och drivs av att leverera goda resultat tillsammans med din personal. Du drivs av ett utpräglat affärsmannaskap kombinerat med kostnadsmedvetenhet på ett involverande sätt.

För att lyckas med tjänsten behöver du ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet från ledande befattning. Du har tidigare erfarenhet av att leda din personal på distans samt erfarenhet från ledningsgruppsarbete. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund, har ett stort kontaktnät med vana att arbeta med relationer för att skapa långsiktiga affärsmöjligheter. Du drivs av att jobba med utveckling av verksamhet och affärer för att skapa positiva resultat.

Regionen består av filialer och kundcenter i Göteborg (Lindome och Ringön), Borås, Skövde, Trollhättan och Jönköping.

Eftersom bygg- och anläggningsbranschen av tradition är starkt manligt dominerad ser vi särskilt gärna kvinnliga sökande till tjänsten, och personliga egenskaper värderas högt. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Lambertsson har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search, du ansöker genom deras ansökningsformulär här.

Detta uppdrag har redan tillsats!