Projektchef

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Vill du driva några av Göteborgs mest utmanande och stimulerande utvecklingsprojekt?

Är du en driven och självgående lagspelare som brinner för att arbeta med projektstyrning? Vill arbeta i en öppen och inkluderande kultur som uppmuntrar förtroende och eget ansvar? Då kommer du garanterat att trivas hos oss!

Som Projektchef företräder du Skandia Fastigheter som byggherre och ansvarar för att driva och styra våra fastighetsprojekt. I samråd med förvaltningen skapar du lönsamma projekt och är med och bidrar i utvecklingen av Skandia Fastigheters projektprocess.

Tjänsten

Du kommer att vara en nyckelperson där du får möjligheten att leda och arbeta med helheten i olika byggprojekt, från detaljplaner, program och projektering till produktion och färdigställande. Rollen är bred med stort fokus på utveckling av våra handelsplatser och bostäder med inslag av kontor och samhällsfastigheter.

Du arbetar med att organisera, planera, styra och följa upp genom projektens olika skeden:

BehovsanalysFörstudieProgramskedeSystemhandlingsskedeGenomförande

Du är också delaktig i att vidareutveckla projektverktyg och se till så att alla myndighetskrav uppfylls.

Du utgår från något av våra kontor, antingen på Backaplan eller Frölunda Torg och rapporterar till Chef Fastighetsutveckling.

Erfarenhet/Utbildning

Vi söker dig med god kunskap kring byggprocessens alla delar och som är van att leda flera projekt parallellt. Du har stort intresse för stadsutveckling i kombination med goda kunskaper i tekniska frågor. Du har erfarenhet från bostäder, kontor, handel och/eller samhällsfastigheter samt har en god inblick i arbete med kommunala processer.

Vi ser gärna att du har:

Eftergymnasial utbildning eller motsvarande såsom arkitekt eller civilingenjörMycket god erfarenhet av kostnads- och tidstyrning, juridik, avtalKunskap om Plan- och Bygglagen och speciellt inom planprocesserKompetens inom arbetsmiljöfrågor, exempelvis BAS-PStort intresse för hållbarhetsfrågor

Det är även meriterande om du tidigare har haft byggherreansvar.

Du som person

För att lyckas i rollen är du affärsdriven, bra på att strukturera och att samarbeta med både kollegor och leverantörer. Det är viktigt att du är bra på att kommunicera i både tal och skrift, har goda ledaregenskaper, är trygg i dig själv och trivs i en roll där du får ta stort ansvar.

Du erbjuds

Du kommer till ett bolag med en bred fastighetsportfölj och en dynamisk miljö. Vi både förvaltar och bygger nytt. Företagskulturen präglas av öppenhet och inkludering där vi ger våra medarbetare stort förtroende. Vi lever efter våra värderingar; engagemang, ansvar, omtanke och nytänkande.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 7 juni. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan som naturligtvis behandlas konfidentiellt!

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 124 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Detta uppdrag har redan tillsats!