Executive Search Luleå

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

VD till OK Norrbotten

Är du vår nya VD? Drivs du av att leda andra och skapa utveckling och resultat? Då kan detta vara rätt utmaning för dig! Nu när nuvarande VD kommer att gå i pension söker vi en ny en VD som vill fortsätta utveckla och driva affären och verksamheten framåt. Välkommen med din ansökan!

I rollen som vår nya VD kommer du att ha en viktig roll i att fortsätta utveckla företaget såväl ur ett tillväxt- som lönsamhetsperspektiv. Detta innebär bland annat ansvar för att implementera och genomdriva OK Norrbottens vision, strategier och verksamhetsplaner samt att lyfta identifierade utvecklingsbehov till styrelsen. Som VD har du det övergripande ansvaret för personal-, ekonomi- och verksamhetsfrågor. Du kommer att arbeta med kunder och affärer, organisation, styrelse samt övriga ägarrepresentanter. Rollen innebär även många kontaktytor och du förväntas ha en löpande dialog med myndigheter men också andra intressenter inom branschen. Du leder OK Norrbottens ledningsgrupp och rapporterar direkt till styrelsen.

Tjänsten är placerad i Luleå och vi värdesätter en lokal förankring vilket innebär att du bör bo eller ska kunna bosätta dig inom rimligt pendlingsavstånd från Luleå.

Vi söker dig som är en trygg ledare som med ett pedagogiskt och involverande ledarskap kan växla upp vår verksamhet till nya nivåer. Här får du vara med och bygga ett vinnande team och bidra till OK Norrbottens framgång!

Sannolikt har du erfarenheter från kunddriven verksamhet, erfarenhet av affärsförhandling och god insikt om medlemsägda verksamheter. Under de närmaste tio åren kommer hela drivmedelsbranschen genomgå enorma förändringar vad gäller försäljning, tillgångar och reglering. Därmed bedömer vi att en erfarenhet av omvärldsbevakning kopplat till utvecklingsarbete är intressant. Du har god kännedom om relevanta lagar och regler, erfarenhet av ISO-certifierade ledningssystem är det meriterande.

Vi ser också gärna att du har erfarenhet av styrelsearbete, erfarenhet av att leda ledningsgruppsarbete samt erfarenhet av mediakontakter och kommunikation.

Din personlighet och erfarenhet är viktigare är din utbildning men vi ser gärna att du har en högskoleutbildning kombinerat med ett stort intresse och engagemang. Det är viktigt att du är en kommunikativ och strukturerad ledare som kan bygga goda relationer samt inspirera till förändring och nytänkande.

Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll i ett framgångsrikt och hållbart företag. Mycket goda möjligheter till utveckling av verksamheten genom investeringar och genom samarbeten med övriga intressenter inom branschen. Vi är stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. I rollen som VD ges en möjlighet att vara med och förändra, forma och utveckla bolaget tillsammans med dem.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells.

Urval sker löpande, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Detta uppdrag har redan tillsats!