Controller

Published Categorized as Okategoriserade
executive search redan tillsatt

Detta uppdrag har redan tillsats!

Semcon är ett internationellt teknikföretag med över 2 000 medarbetare i sju länder. Vi hjälper våra kunder att omvandla teknik till unika användarupplevelser genom att förena fysiska och digitala lösningar. Semcon har över 30 kontor i Sverige, Storbritannien, Norge, Tyskland, Ungern, Brasilien och Kina. Vi är indelade i två affärsområden: Engineering & Digital Services och Product Information.?

Här erbjuds du möjlighet att utvecklas i ett internationellt sammanhang och i ett team präglat av samarbete, engagemang och driv!

Vad innebär rollen?
Som Junior Controller stöttar och arbetar du tätt med Controllerteamet. Du kommer att få arbeta med allt från kontering av leverantörsfakturor till på sikt stötta inom budget- och prognosarbete – här finns möjlighet att växa in! Ytterligare uppgifter som kommer att ingå i ditt arbete är fakturering, projektadministration och projektuppföljning, delaktighet i månadsbokslut och rapportering. Avsikten är att du, med ditt intresse och din nyfikenhet att lära dig, tar dig an fler och fler uppgifter inom ramen för Controllerarbetet. Som Junior Controller arbetar du nära verksamheten och har också en stor kontaktyta inom organisationen.

Du kommer att arbeta på Semcons fina kontor på Lindholmen – där flexibel arbetstid och delvis distansarbete är självklart. Tjänsten utgörs i nuläget av ett uppdrag som SJR-konsult om 6 månader. Uppdraget är avsett att starta så snart som möjligt.

Vem är du?
I den här rollen uppmuntras struktur, noggrannhet och ett driv att vilja lära sig. Samtidigt värdesätts förmåga att samarbeta och kommunicera med både interna och externa parter. Inte minst är detta en roll för dig som tycker om att vara del av ett internationellt sammanhang och ett team med engagerade kollegor!

Din bakgrund bygger på en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt viss erfarenhet som exempelvis ekonomiassistent. Du är trygg i att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska, har viss vana av Excel och har troligen arbetat i något affärssystem.

Om detta låter intressant för dig vill vi gärna höra från dig!

Din ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Detta uppdrag har redan tillsats!